Våra kategorier

MED SAGOR DU ALDRIG HÖRT

Drakar & Prinsessor

I denna kategori samlar vi sagor om mytomspunna drakar och vackra prinsessor. Sagorna innehåller inte nödvändigtvis både drakar och prinsessor utan är också uppdelade. En del sagor är lätta och mysiga för de små, medan andra sagor är lite kusliga och spännande. I denna kategori har vi också den omtyckta serien ”Drakarnas Rike”, där man får följa med på en resa genom ett fantasylandskap och träffa på bland annat Trollkarlar, Drakar, Troll och andra Sagoväsen. 

Knasigt & Äventyr

I denna kategori kan vad som helst hända. De knasiga sagorna kan verkligen vara helknasiga. Man skall inte heller varar rädd för fisar och bajskorvar. På äventyrssidan får vi spänning med bland annat pirater, Robin Hood och andra sagofigurer.

Djur och Natur

I denna kategori blir man jagad av T-Rexar och andra läskiga Dinosaurier. Man får också höra de mysiga sagorna om enhörningar, feer och djur som är ute på äventyr. Alla sagor som har med naturen eller specifikt dinosaurier att göra, hittar ni här.

GodnattSagor

Om det inte vore nog med sagor så kan vi nu även ge er våra egenskriva godnattsagor med inslag av harmonisk sång och melodier. Aldrig har det varit så bra enkelt att få sitt barn att somna. Följ med till Igelkottsmamman som vaggar sina små igelkottar till sömns, eller Kängurun som inte kunde somna.

MYSTERIESAGOR

Här hittar du de spännande och mystiska berättelserna. Det kan vara allt från tjuv och polis till mysterierna i det antika Egypten.

Spöksagor

Denna kategori är den kusliga kategorin. Spöken! Våra spöksagor passar olika åldrar och man kan se om den passar alla eller om man bör vara 4 år eller äldre. Ni kommer att höra allt från huvudlösa skelett, hotellspöken, knarrande trappor till lilla spöket Naba som inte kan gå igenom väggar. Greppa en förälder i handen och stig in i denna spökliga sagovärld.

Superhjältar och Rymden

För er som gillar superhjältar är denna helt rätt kategori. Här får ni höra om Tors äventyr, Metal Mans bravader mm. Den innehåller även spännande rymdsagor där man får följa med ut i oändligheten med rymdskeppet Starius och alla dess äventyr. 

Klassiska SAGOR

För er som letar efter alla dem klassiska sagorna så som Askungen, Snövit och Tre Små Grisarna så finns även dessa numera som kategori. Vi fyller på efter hand i takt med våra andra sagor.

Japanska sagor

Här har vi valt att översätta japanska sagor till svenska. I Japan är sagor en stor del av deras kultur med på ett annorlunda sätt. Följ med in i en helt ny värld av japanska sagor med häftiga och roliga äventyr.

VAGGVISOR

Här samlar vi de söta och mysiga vaggvisorna från våra sömniga sagor. Njut medan du somnar. Zzzz

PRENUMERERA OM DU VILL VARA DEN FÖRSTA ATT FÅ VETA NÄR NYA SAGOR SLÄPPS I APPEN!

Copyright © 2020 Woodhouse Productions AB