Sekretesspolicy

Användarinformation och Marknadsföring/Reklaminformation

  • Personlig information: Sagoappen samlar inte in några personlig information eller data som kan kopplas till en användares identitet.

Sagoappen kan bara samla in information som visar allmänna beteenden som vilka berättelser som spelas. Denna samling sker helt anonymt och är utformad för att mäta hur många lyssnare vi har, planera för nya funktioner och effektivisera appen. Som ett resultat finns det ingen länkning eller spårning i produkten till utanför appen för användarnas identitet.

  • Datalagring: Om vi råkar få någon personlig information, inklusive e-post eller telefonnummer som kanske erhållits genom supportärenden eller annan korrespondens, kommer det att behandlas med den strängaste sekretessen. Någon sådan personlig information kommer aldrig att delas med några andra enheter. All sådan personlig information kommer inte att bevaras utöver för hanteringen av supportbegäran eller annan korrespondens.

  • Åldersbegränsningar: Vi kontaktar inte medvetet eller gör affärer med barn under 13 år. Om en förälder eller vårdnadshavare får kännedom om att ett barn under 13 år har försökt kontakta och/eller göra affärer med oss, vänligen meddela oss via e-post på info@sagoappen.se , så att vi kan rätta till situationen.
  • Anonym användningsinformation: Våra appar och webbplatser kan samla in anonym användningsinformation för att bidra till att förbättra kvaliteten på våra tjänster och applikationer.

  • Köp inuti app: Våra appar kan innehålla köp i appen (IAP:er).

  • Reklam: Vi annonserar inte i vår app.

 

FRÅGOR SOM RÖR VÅR INTEGRITETSPOLICY

Om du har någon fråga som rör vår sekretesspolicy kontakta oss.

PRENUMERERA OM DU VILL VARA DEN FÖRSTA ATT FÅ VETA NÄR NYA SAGOR SLÄPPS I APPEN!

Copyright © 2020 Woodhouse Productions AB