Vill du samverka?

cimg0695
Jag älskar samverkan på alla plan. Min intention har hela tiden varit att samverka med lyssnaren. Så sker redan. Therese Hägeby målar till mina bilder, och många är ni som sänt mig foton på er själva som barn – som jag sen berättat sagor för.
Något jag skulle vara mycket tacksam för är om ni ”lyssnare” skulle vilja skriva ned den saga ni fått, som text och sända till mig via mail. På så sätt kan kan jag komma närmre målet om att få ge ut mina sagor som böcker. Berätta är enkelt för mig, men att skriva ned dem, är en tjänst som jag tacksamt skulle ta emot. På så sätt möjliggör vi för andra att läsa sagorna.

Men jag tänker mig också att ni besökare på Sagoappen sänder er sagoidé, en första mening, en dröm, en bild, en tanke, något ni brottas med i era liv. Jag berättar en saga, en livsberättelse.
Jag tänker mig också att vi i framtiden kan ”skriva på/i varandras” sagor, verkligen inspirera varandra och släppa in varandra i våra berättelser. När sagoappen verkligen är en app, för våra mobiltelefoner, blir det ännu enklare. Här nedan har jag lagt in ett stycke ur en saga – som om unga redan hade en fungerande app, där man kan samspela med varandra i. Ursäkta att ljudkvaliten är dålig, och att den slutar tvärt. Här hoppar vi rakt in i berättelsen.

Svarta Häxan

 

 

Kommentera